INNOVATION, TEKNOLOGI OG KREATIVITET I SKOLEN

Helt ned i praksis

 
 

DET LAVER VI NU

INNOVATION OG TEKNOLOGI I UNDERVISNINGEN  

Alle taler om, at danske elever skal lære om innovation, design og teknologi i skolen. 

Hos Edu-C gør vi noget ved det! 

Vi gør visioner og målsætninger til levende  praksis  hver dag  på landets skoler, i makerspaces, på workshops, og gennem de undervisningsmaterialer, vi skaber for vores kunder.

Innovation, design og teknologi er en fantastisk base for god undervisning, men det skal også fungere i praksis i 5.b, både nu og i fremtidens skole.

 

Edu-C hjælper jer med at skabe den gode undervisning med innovation, design og teknologi. 

7194.jpg

Kunder og samarbejdspartnere

HVEM ER VI?

Edu-C arbejder sammen med jer om få innovation, design og teknologi fra idé og implementering helt ud i praksis. Edu-C har arbejdet på alle niveauer i skolesystemet fra forvaltning over ledelse til praksis, hvilket giver os en unik indsigt og erfaring.
Ud over Morten og Mads har Edu-C tilknyttet dygtige praktikere og konsulenter inden for vores kompetenceområder.

 

MADS OSTERMANN

Partner i Edu-C

Mads er uddannet folkeskolelærer med mange år i praksis. Mads har de seneste 5 år som konsulent og underviser arbejdet tæt sammen med Københavns Kommune om at opbygge BUFX makerspace og en STEM-dagsorden samt bistået med arbejdet omkring synlig læring og implementering af Microsoftløsninger i undervisningen. Udover en tid som uddannelseschef hos Hippomini har han et mangeårigt tæt samarbejde med Microsoft, som fortsætter i Edu-C, og har bistået virksomheder og kommuner med rådgivning inden for sine kompetenceområder.

MORTEN VONTILLIUS HOLTEN-ANDERSEN

Partner i Edu-C

Morten er uddannet folkeskolelærer, men har udover at bestride lærergerningen en fortid hos InnovationLab som Education lead og egen virksomhed inden for velfærdsteknologi.
Morten har udover sit virke i Edu-C-regi de seneste 5 år arbejdet med at opbygge BUFX makerspace og STEM-dagsordenen i Københavns Kommune både som konsulent og underviser, hvor det primære sigte har været at støtte forvaltning, skoler, lærere og elever i at didaktisere, konkretisere og udvikle undervisning med teknologi og innovation som omdrejningspunkt.

Kontakt os - Vi svarer altid hurtigt