top of page

EDU-C SOM PARTNER I IMPLEMENTERING AF OFFICE365 & EDUCA PÅ NEXT

​EDU
CREA
TION

NEXT stod overfor en større implementering af Teams i samspil med det nye integrerede LMS, Studi.ly - nu Educa - på sine 6 gymnasier. I denne forbindelse havde NEXT brug for en partner til kompetenceudvikling, men også udvikling af støttemateriale, fejlsøgning og rådgivning. Edu-C indgik i samarbejde med NEXT og systemleverandøren Inlogic og udviklede implementeringsforløb, workshopformater og video guides. Edu-C's viden og erfaring sikrede, at workshops var relevante for praktikere, og at støttemateriale i form af fx videoguides var nøje tilpasset målgruppe og systemer. 

Design uden navn (7).png

”Vi har af flere omgange været så heldige at drage nytte af EDU-C’s store kompetencekartotek indenfor formidling, facilitering og undervisning i Microsoft miljøet (Office365).

 

Deres empatiske og pragmatiske tilgang formår ALTID at gribe og løfte alle niveauer af brugere, hvilket har været rigtig vigtigt for os som skole både under Corona (Online undervisningens tid), men også i forbindelse med en større IT forandringsproces, nemlig introduktionen af Studica på NEXT.

 

EDU-C har for os har været en meget alsidig og kompetent samarbejdspartner. Vi ved at vi kan regne med dem når det gælder!

 

Jeg kan med stor sikkerhed anbefale dem til alle som går og har brug for en professionel og målrettet tilgang til kompetenceløft i deres organisation."

 

Magnus Rimmer Olsen

Digitaliseringskonsulent -NEXT

bottom of page