top of page

DIGITALISERINGSSTRATEGI &
TEKNOLOGIFORSTÅELSE ISHØJ KOMMUNE

​EDU
CREA
TION

Edu-C blev valgt som samarbejdspartner, da Ishøj Kommune skulle skabe et fundament for at "elever i Ishøj meningsfuldt i fremtiden vil møde teknologiforståelse i deres skoletid". Sammen med Ishøj udviklede vi et forløb over 6 måneder for kommunens skoleledelser, hvor de fik den nødvendige viden, gjort vigtige refleksioner og sammen skabt fundamentet for en fælles strategi for arbejdet de kommende år. Edu-C faciliterede workshops og brugte specialdesignede analoge materialer til at sikre refleksioner, vidensopsamling og diskussioner, der ledte til grundlaget for det videre arbejde.

"Vores ledelsesteams på skolerne, centerchefen i Ishøj og undertegnede har haft fornøjelsen af en proces med Edu-C, der skal lede os frem mod en digitaliseringsstrategi.

Mads og Morten har gennem hele processen været yderst professionelle og er nogle fantastiske samarbejdspartnere.

Fra vores første planlægningsmøde mærker man det store engagement og den store vidensbank, som de har at trække på. Den udforskende og grundige forberedelse i et tæt samarbejde op til workshops, sikrede at processerne ramte plet i forhold til vores behov. Det gør heller ikke noget, at Edu-C kan formidlingens kunst og kan lede processerne sikkert i hus, selvom tidsrammen er stram.

Tak for det, og tak for god rådgivning og sparring efterfølgende."

 

Nina Winther,

konsulent for matematik, naturfag og talentudvikling.

bottom of page