top of page

RÅDGIVNING, STRATEGI & UDVIKLING
 

​EDU
CREA
TION

Skærmbillede 2024-04-02 kl. 12.54.34.png

Edu-C hjælper kunder med strategi og udvikling typisk inden for digitalisering og teknologiforståelse. Udover rådgivning på forvaltnings- og ledelsesniveau, holder vi udviklingsworkshops- og forløb for ledere på skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor vi bruger vores erfaring i facilitering og vores viden fra alle niveauer af undervisningssektoren til at skabe de bedste resultater.

 

Rådgivning, forløb og workshops bliver designet specielt til jer i et tæt samarbejde, hvor vi klarlægger behov, mål og metoder, så vi får skabt lige præcis de rammer og muligheder for udvikling, I har behov for.

"Vores ledelsesteams på skolerne, centerchefen i Ishøj og undertegnede har haft fornøjelsen af en proces med Edu-C, der skal lede os frem mod en digitaliseringsstrategi. Mads og Morten har gennem hele processen været yderst professionelle og er nogle fantastiske samarbejdspartnere.

Fra vores første planlægningsmøde mærker man det store engagement og den store vidensbank, som de har at trække på. Den udforskende og grundige forberedelse i et tæt samarbejde op til workshops, sikrede at processerne ramte plet i forhold til vores behov. Det gør heller ikke noget, at Edu-C kan formidlingens kunst og kan lede processerne sikkert i hus, selvom tidsrammen er stram.

Tak for det, og tak for god rådgivning og sparring efterfølgende."

 

Nina Winther,

konsulent for matematik, naturfag og talentudvikling.

Design uden navn (7)-kopi.png
bottom of page