top of page

KURSER & RÅDGIVNING OFFICE 356
 

​EDU
CREA
TION

Skærmbillede 2024-03-20 kl. 19.41.56.png

At arbejde effektivt 'i skyen' med Office365 er på mange skoler, uddannelsesinstitutioner og i organisationer ikke kommet rigtigt i gang, og licenser og muligheder ligger ubrugte hen. Edu-C har i mange år hjulpet særligt skoler, gymnasier og videregående uddannelser med at se mulighederne i og implementere Office365, så det kan styrke samarbejde og undervisning både praktisk og didaktisk med Teams, OneDrive, OneNote, Sway og de mange andre værktøjer i Office365.

 

Udover rådgivning og hjælp med implementeringsstrategi har vi i Edu-C et helt særligt workshopformat, hvor vi bruge klassisk præsentation og video i samspil, så alle deltagere får noget med hjem på eget niveau og efterfølgende kan tilgå det lærte med vores let tilgængelige videoguides, som også gør det let at udbrede færdigheder til elever, studerende og kolleger.

”Vi har af flere omgange været så heldige at drage nytte af EDU-C’s store kompetencekartotek indenfor formidling, facilitering og undervisning i Microsoft miljøet (Office365).

 

Deres empatiske og pragmatiske tilgang formår ALTID at gribe og løfte alle niveauer af brugere, hvilket har været rigtig vigtigt for os som skole både under Corona (Online undervisningens tid), men også i forbindelse med en større IT forandringsproces, nemlig introduktionen af Studica på NEXT.

 

EDU-C har for os har været en meget alsidig og kompetent samarbejdspartner. Vi ved at vi kan regne med dem når det gælder!

 

Jeg kan med stor sikkerhed anbefale dem til alle som går og har brug for en professionel og målrettet tilgang til kompetenceløft i deres organisation."

 

Magnus Rimmer Olsen

Digitaliseringskonsulent -NEXT

Design uden navn (7).png
bottom of page