top of page

KOMPETENCEUDVIKLING 
 

​EDU
CREA
TION

I Edu-C har vi lang erfaring med undervisning og kompetenceudvikling i teknologiforståelse som faglighed i praksis. Vi har siden 2015 undervist tusindvis af elever og undervisere i makerspaces i Københavns Kommune i alt fra kodning og digitale designprocesser over digital fabrikation og AI til digital myndiggørelse, og vi har lavet flere undervisningsmaterialer for organisationer og forlag.

Al denne erfaring bringer vi i spil, når vi laver kompetenceudvikling i teknologiforståelse og praksisfaglighed som selvstændig fagligheder og ind i fagene. Vores tilgang til kompetenceudvikling kombinerer teori, didaktiske refleksioner og 'hands on' så den giver mening for praktikere, og lader alle uanset niveau og erfaring udvikle sig. Vi har altid et skarpt øje på anvendelighed i praksis, så deltagerne rigtigt kan 'lykkes med 3.b ude i virkeligheden'.

"I Gentofte stod vi med en stor udfordring da vi skulle forsøge at implementere teknologiforståelse på vores folkeskoler. En spæd faglighed i en støvet kontekst. Til opgaven søgte vi hjælp hos Edu-C, hvilket viste sig at være en super ide. Kompliceret teori blev oversat til virkelighedsnære opgaver, serveret i øjenhøjde til vores nysgerrige, men også skeptiske lærere. Og det skulle der også til. Mads og Mortens egne erfaringer med undervisning og skoleudvikling viste sig uvurderligt for os, og vi står i dag et nyt og spændende sted med vores skoler takket være dem. Kæmpe high five til Edu-C fra Gentofte! “

 

Kristoffer Theil, Konsulent Bens Hus, Gentofte.

Design uden navn (7).png
bottom of page