top of page

TEKSPERIMENTET

​EDU
CREA
TION

I 2018 skulle Teknologipagten have lavet et materiale, der havde som mål at "gøre eleverne begejstrede for at skabe med teknologi på folkeskolens mellemtrin".

Edu-C blev valgt som leverandør, og udviklede sammen med Teknologipagten Teksperimentet.dk, som gør det muligt for alle lærere at undervise i teknologi, kodning og digitale designprocesser. Materialet var en stor succes og blev videreudviklet i et samarbejde mellem Teknologipagten og Edu-C over de næste 3 år. Materialet benytter sig af blended learning formater og der bliver hver måned set omkring 15.000 videoer på sitet, der lærer elever over hele landet at skabe med teknologi.

"Edu-C har i samarbejde med Teknologipagten udviklet undervisningsmaterialet Teksperimentet.dk. Materialet er af allerhøjeste kvalitet - dette fremgår af samtlige evalueringer - og anvendes flittigt af lærere, konsulenter og vejledere, der ønsker at understøtte det didaktiske arbejde med teknologi og læring i grundskolen. I såvel udviklings- som forankringsproces har Edu-C været overordentligt vedholdende, fremsynede og fungeret som enestående sparringspartnere, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger."

Cecilie Copeland Beksgaard,

Projektleder & Udviklingskonsulent, Teknologipagten

bottom of page