top of page

PRODUKTION AF UNDERVISNINGSMIDLER

​EDU
CREA
TION

Skærmbillede 2024-04-02 kl. 10.15.07.png

I Edu-C specialiserer vi os i at skabe skræddersyede undervisningsmaterialer, der opfylder alle behov og mål. Vi udvikler og designer unikke, engagerende og effektive læremidler, der kan tilpasses enhver undervisningssituation både i uddannelsessektoren fra folkeskole til ungdomsuddannelse og til voksne i virksomheder og institutioner.

 

Vores produkter er altid lette at tage i brug og hjælper alle med at lykkes - også når en underviser skal formidle stof, han eller hun ikke selv er ekspert i.

 

Vi har en pragmatisk tilgang til medier og metoder og bruger video, tekst, podcast, billeder, grafik, blended learning, analogt design og animation på lige den måde, som passer bedst til mål, rammer og målgruppe.

 

Uanset opgaven, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at udvikle materialer, der ikke blot opfylder de pædagogiske mål, men også inspirerer og motiverer modtagerne.

"Fra start til slut er vi blevet mødt af en kæmpe dedikation og høj faglighed fra Edu-C’s side, hvilket både har haft en meget positiv effekt på kvaliteten af materialet, men også gjort samarbejdet med de mange samarbejdspartnere frugtbart og smidigt. Mads og Morten er både anerkendende og nysgerrige på vores input og ønsker, men samtidig er de ikke bange for at udfordre os med deres erfaringsmæssige indsigter, hvilket næsten altid resulterede i bedre løsninger. Det har været en kæmpe fornøjelse at samarbejde med Edu-C, og vi kan på det varmeste anbefale dem.​"

Sofie Hedegaard Gadeberg

Projektleder, Copenhagen SKILLS

"Edu-C har i samarbejde med Teknologipagten udviklet undervisningsmaterialet Teksperimentet.dk. Materialet er af allerhøjeste kvalitet - dette fremgår af samtlige evalueringer - og anvendes flittigt af lærere, konsulenter og vejledere, der ønsker at understøtte det didaktiske arbejde med teknologi og læring i grundskolen. I såvel udviklings- som forankringsproces har Edu-C været overordentligt vedholdende, fremsynede og fungeret som enestående sparringspartnere, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger."

 

Cecilie Copeland Beksgaard, Projektleder & Udviklingskonsulent, Teknologipagten

bottom of page