top of page

PROJEKTER

Det har vi bygget for vores kunder

teksperimentet_logo_green.png

TEKSPERIMENTET

Teksperimentet giver eleverne mulighed for at forholde sig til, afprøve og udvikle kreative løsninger på problemer fra virkeligheden. Teksperimentet er baseret på en række videoforløb. Det betyder, at læreren i høj grad bliver frigjort til at hjælpe eleverne på deres individuelle niveau.

CC-LOGO-CPH.png

CODING CLASS

Do you have a project or idea that you’d love to bring to life? Since founding my business, I’ve provided my clients with a wide range of consulting services such as this one. To find out more, get in touch.

Logo_DM_i_Digitale_skills-01.png

CRAFT – DM I DIGITALE SKILLS

Siden den spæde start med CRAFT i 2015 har vi hjulpet STIL og Københavns Kommune med at skabe materialer og forløb, der gjorde det lettere for skoler, lærere og elever at arbejde med innovation, samarbejde og teknologi i anvendelse. Det er blevet til en lang række materialer og workshops.

Microsoft-Windows-PNG-Pic-01.png

MICROSOFT GLOBAL TRAINING PARTNER

Microsoft tilbød i foråret 2019 Edu-C et partnerskab. I Edu-C har vi nogle af landets bedste kompetencer og formater, der hjælper uddannelser, virksomheder og andre organisationer i gang med Modern Workplace og Modern Classroompå en frem for alt meningsfuld måde. Vi arbejder kontinuerligt på at være en træningspartner i særklasse både inden for Office365 og MineCraft in Education.

PROTECTIT-01.png

PROTECT:IT

Sammen med STIL (styrelsen for it og læring) udviklede vi et pilotmateriale, som udover at lære udskolingselever om digital sikkerhed gennem en innovations- og designproces lod dem designe løsninger til deres egen aldersgruppe, der kunne styrke den enkeltes digitale sikkerhed. 4 skoler var med til afprøvningen, som endte med en finale i Bellacenter med bl.a. Politiets enhed for Cyberkriminalitet som dommere i forhold til at finde den bedste løsning.

bufx logo v2 sort kopier-01.png

STEM KØBENHAVN OG BUFX

Edu-C arbejder som eksterne konsulenter skoleåret 2019/2020 sammen med Københavns Kommune om at udvikle STEM-dagsordenen helt ud i praksis samt udvikle og bygge videre på byens makerspaces under BUFX.

bufx logo v2 sort kopier-01.png

ELEVRÅD OG CRAFT-PROCESSER

Vi arbejder i efteråret 2019 sammen med STIL om at lave materialer til elevråd, der kan hjælpe dem med at få mere gennemslagskraft ved at bruge CRAFT-processer i deres arbejde

bottom of page